Vår syn

Vi är ett innovativt bolag med rötterna inom den holistiska synen på människan. Vi strävar efter att hitta alternativen och drivkraften hos våra kunder, att motivera till en livsstilsförändring, en väg till friskare och sundare liv utan smärta. I vår metodik och vår verksamhet arbetar vi med neurobaserad funktionell träning, Z-health, kompressionsandning och övningar runt detta, samt med de ledande inom låg energilaser.

Erchonia som är de globalt ledande inom laserteknologi har sedan start varit vårt flaggskepp när det kommer till smärtmanagement, gärna i kombination med percussorn. Idag har vi även gett oss in i överviktsbehandling, obessitas, där Erchonias Verju laser är en av nycklarna till våra kunders framgång i dess strävan att behandla sin övervikt.

Den teknologin som är ledande inom de områden vi verkar i, de teorierna som vi anser håller evidens för att implementeras skall alltid införas på vår testklinik i Falun, där även Verju lasern, Skandinaviens första, står idag. Laserinstitutet och Arch of Scandinavia är exklusiva distributörer för Erchonias hela sortiment i Skandinavien.